Īpašuma informācija

Lifts,
Adrese : Miera iela 103 Rīga, Centrs
Veids : Pārdod
Objekts: Dzīvoklis
Platība : 29 m2
Stāvs:0 / 0
istabas:0
Dzīvokļa sērija: Jaunais projekts
Apkures veids: Centrālā apkure
Objekta ID: 3895
Cena : 80,000 EUR ( 2758.62 €/m2 )
Rezervācijai/pirkšanai pieejami dzīvokļi Rīgas centrā, jaunajā projektā "City Home"!

City Home ēka ir energoefektīva, ar mūsdienīgu arhitektūru, kas iekļaujas pilsētas vēsturiskajā apbūvē. Zemes kopējā platība ir 1836 m2, bet visu dzīvokļu platība – 3267 m2. Kopā ar dzīvokļiem īpašumā tiek iekļautas arī zemes domājamās daļas.

Projekta pagalms ir labiekārtots un apzaļumots ar dekoratīviem stādījumiem. Tajā saglabāts liels, skaists osis, ierīkots bērnu rotaļu laukums un atrodas 29 automašīnu stāvvietas.

Projekts ir pilnībā pielāgots tam, lai tajā ērti varētu dzīvot un atrasties cilvēki ar kustību traucējumiem un māmiņas ar bērnu ratiņiem. Ātrgaitas lifti nodrošinās jūsu nokļūšanu no dzīvokļa līdz pagrabstāva telpām.

Drošību garantē labs apgaismojums pagalmā un kāpņu telpās ierīkotās videonovērošanas kameras. Iekļūšana kāpņu telpās notiek ar drošu RFID karšu un domofonu palīdzību.

Visi dzīvokļi ir ar pilnu apdari un 2,75m augstiem griestiem . Dažiem no dzīvokļiem ir pieejami balkoni. Mansarda dzīvokļos varēs baudīt dabisko saules gaismas.

Energoefektivitāte atbilst visaugstākiem mūsdienu standartiem. To nodrošina kvalitatīvas mūra starpsienas, dubultie stiklojuma logi, individuālie ūdens un siltuma skaitītāji, kā arī kvalitatīvs siltummezgls ar automātisko siltuma padevi. City Home ēkai tiks garantēti zemi komunālie maksājumi gan vasarā, gan ziemā.

Dzīvokļa platība ir sākot no 29.6 m2 līdz pat 106 m2.

Dzīvokļu cenas ir sākot no 80 000 EUR līdz 234 000 EUR!