Īpašuma informācija

Lifts, Apsardze,
Adrese : Strēlnieku 8 Rīga, Centrs
Veids : Pārdod
Objekts: Dzīvoklis
Platība : 45 m2
Stāvs:2 / 7
istabas:1
Dzīvokļa sērija: Jaunais projekts
Apkures veids: Centrālā apkure
Objekta ID: 3923
Cena : 169,714 EUR ( 3771.42 €/m2 )
Lofts&Rosegold projekts atrodas pēc adreses: Strēlnieku iela 8, labiekārtotā 3955 kvadrātmetru plašā teritorijā. Projekts ir jauna 7 stāvu daudzdzīvokļu ēka un četrstāvu ēka – arhitektūras piemineklis, kas veidots neorenesanses stilā, kuras apvieno stikla galerija.

Dzīvoklis atrodas ēkas 2. stāvā, tā kopējā platība ir 53.9 m2. Dzīvojamā platība 44,9 m2, terase 8,95 m2 un pagalms 29,47 m2.

Jaunajā ēkā – 75 dzīvokļi, kur platība ir no 50,2 līdz 171,4 m2, kuri izvietoti no 2-ā līdz 7-am stāvam. Griestu augstums ir 2.96 m, bet 7-ā stāvā – 3.00 m. Ēkas pirmajā stāvā ir izveidotas komercplatības.

Atsevišķu uzmanību ir pelnījusi 4-stāvu ēka – arhitektūras piemineklis, kas iekļauts Unesco mantojuma reģistrā. Šajā ēkā ir vairākas iekārtojuma koncepcijas. Viena no tām – tas ir dalījums Loft tipa dzīvokļos. Tāpat, pastāv iespēja izmantot ēkas telpas kā komercplatības- pilnībā. Griestu augstums no 3.11 m līdz 6.54 m.

Projektējot Lofts&Rosegold, tika ņemti vērā un uzstādīti parametri, kuri pārsniedz noteiktos Eiropas Savienības celtniecības normatīvus un atbilst paaugstinātām drošības un komforta prasībām, kas dod iespēju klasificēt šo projektu kā “Premium +”
Dzīvojamais kvartāls Lofts&Rosegold ir spilgts dažādu laikmetu mākslas mijiedarbības piemērs, kurā vecajai ēkai piešķirta dārgakmens, bet jaunajai – krāšņa, Lofts skaistumu izceļoša “rozā zelta” ietvara loma.

Ietvaram esam izvēlējušies tieši rozā zeltu, jo tas ir krāšņs un silts metāls, kas ļauj atklāt mistiskās īpašības akmenim, ar kuru tas savienots. Rosegold dzīvojamajā ēkā būs izveidoti 75 dzīvokļi ar terasēm, balkoniem un savu privāto teritoriju.

Modernās ēkas fasāde izgatavota no keramikas. Šis satriecošais materiāls spēj veidot viendabīgu virsmas struktūru, piešķirot abstraktām formām minimālisma estētiku un tēlnieciskumu.