Īpašuma informācija

Internets, WIFI, TV,
Adrese : Vecmīlgravja 1.līnija 45 Rīga, Vecmīlgrāvis
Veids : Pārdod
Objekts: Dzīvoklis
Platība : 51 m2
Stāvs:5 / 5
istabas:2
Dzīvokļa sērija: Lietuviešu projekts
Apkures veids: Centrālā apkure
Objekta ID: 4604
Cena : 42,000 EUR ( 823.53 €/m2 )
Pārdošanā 2 istabu dzīvoklis, LT sērija, 5/5 stāvs, 51 m² platība, kopts dzīvoklis, kurā var nākt un dzīvot. Viss nepieciešamais jau ir, sākot ar virtuves tehniku, mēbelēm, iebūvētajiem skapjiem, līdz beidzot ar televizoru. Dzīvoklī ir 1 sanmezgls - ar lielu dušu. Abas istabas ir izolētas un vienai no tām ir iestiklota lodžija. Mainīti PVC logi un radiatori.
Dzīvoklī, abās istabās - krāsots ģipškartona apšuvums ar iebūvētiem gaismekļiem, sienas taisnotas ar tapetēm. Sanmezglā ir multifunkcionāla dušas kabīne. Mēbeles: istabās un ieejas gaitenī- iebūvētie skapji, virtuve- iebūvētas virtuves mēbeles ar visu nepieciešamo virtuves tehniku. Iebūvēta cepeškrāsns, gāzes plīts virsma, ledusskapis un tvaiku nosūcējs.
Mājas novietojums ir ļoti pateicīgs, logos dzīvoklim uz abām pusēm nav nekas, kas aizsedz skatu, kas kalpo tam, ka dzīvoklis visas dienas garumā ir gaišs un saules apspīdēts. Blakus ir attīstīta infrastruktūra, veikali 2-5 min attālumā, poliklīnika 4 min. attālumā, skolas, bērnudārzi, plašs sabiedriskais transports, autostāvvietas, gan bez maksas, gan blakus - maksas. Dzīvoklis ziemā ir ļoti silts. Dzīvoklim ir arī pagrabtelpa, ja nepieciešams. Televīzija/internets. Dzīvokļa pēdējie vasaras rēķini bija 50 € robežās, ziemā ap 160 €.

Lūdzu, zvaniet, lai vienotos par dzīvokļa apskati.