Īpašuma informācija

Internets, WIFI, TV,
Adrese : Valdemāra iela 79/81 Rīga, Centrs
Veids : Pārdod
Objekts: Dzīvoklis
Platība : 90 m2
Stāvs:2 / 5
istabas:3
Dzīvokļa sērija: Specprojekts
Apkures veids: Centrālā apkure
Objekta ID: 4612
Cena : 135,000 EUR ( 1500 €/m2 )
Būvniecības gads : 1956
Pārdod plašu 3 istabu dzīvokli ar kopējo platību 90 m2, centrā Staļiņa projektā ar mierpilnu atmosfēru. Skaists skats uz zaļu, klusu iekšpagalmu prom no ielas trokšņiem, logi ir vērsti uz saulaino un zaļo Nītaures ielu. Dzīvoklis atrodas otrajā stāvā. Lielisks plānojums, dzīvoklis sastāv: no trīs izolētam istabām, plašu koridori, virtuvi, vannas istabu, atsevišķu tualeti. Dzīvoklim veikts kvalitatīvs kapitāls remonts, jauni pakešu logi, jauni radiatori, nomainīta visa santehnika un elektroinstalācija. Dzīvoklim ir augstie griesti, kuri dod plašuma sajūtu. Izbūvēts milzīgs skapis mantu uzglabāšanai. Pēc pasūtījuma veidotas koka durvis. Dzīvoklī ir vēsturiskā parketa grīda, lamināta kā arī flīžu pārklājums virtuvē.
Lieliska skaņas izolācija. Klusi un draudzīgi kaimiņi. Kāpņutelpa ir aprīkota ar kodu atslēgu, vienmēr tīra un sakopta. Dubultās ārdurvis no kurām vienas ir metāla. Vasarā dzīvoklī ir patīkami vēss, bet ziemās omulīgi silti.
Pagalmā ir vieta, kur novietot automašīnu (tikai ar atļaujām), kā arī netālu ir pieejamas maksas stāvvietas.
Mājas ekspluatācijas uzsākšanas gads - 1956. Mājas pārsegumi ir no dzelzsbetona paneļiem un ārsienas no silikātķieģelim. Šis dzīvoklis ir ideāls risinājums tiem, kas meklē lielisku dzīves vietu ar visām pilsētas priekšrocībām, bet vēlas dzīvot mierīgā, klusā un komfortablā atmosfērā - veikali, restorāni, kafejnīcas, medicīnas centri, izglītības iestādes, parki pastaigām, skaistumkopšanas saloni un visa veida sabiedriskais transports, kurš garantē ērtu un ātru nokļūšanu uz jebkuru Rīgas punktu. Labi attīstīta infrastruktūra. Blakus 3., 5. un 25. trolejbusu pietura “Briāna iela”, arēna “Rīga” soļa attāluma, Latvijas Universitāte (Ķīmijas fakultāte), Rīgas 49 vidusskola. Līdz Vecrīgai 15-20 min. pastaigā. Visas pilsētas komunikācijas: elektrība, ūdens, kanalizācija, optiskais internets. Centrālā apkure. Namu apsaimnieko SIA "Energoserviss. Parādu un apgrūtinājumu nav.
Sazinieties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas.