Īpašuma informācija

Apsardze, Internets, WIFI, TV,
Adrese : Aleksandra Čaka iela 44 Rīga, Centrs
Veids : Pārdod
Objekts: Dzīvoklis
Platība : 97 m2
Stāvs:1 / 5
istabas:2
Dzīvokļa sērija: Pirmskara
Apkures veids: Centrālā apkure
Objekta ID: 4613
Cena : 169,750 EUR ( 1750 €/m2 )
Būvniecības gads : 1912
Pārdod pusotrstāva dzīvokli ar divām istabām, Aleksandra Čaka ielā, Rīgā, starp Ģertrūdes un Stabu ielām.

Dzīvoklim ir veikts remonts, pārkrāsotas sienas, ielikti jauni pakešu logi ar skaņas izolāciju, koka parketa grīdas, flīzes sanitārajos mezglos. Dzīvoklis ir daļēji mēbelēts. Virtuvē ir akmens virsmas kuras ēdiena pagatavošanu padara daudz ērtāku. Uz radiatoriem nesen uzstādīti alokatori, lai nodrošinātu komfortu un ekonomiskumu, dzīvoklī nepieciešams uzstādīt regulatorus uz radiatoriem. Dzīvoklī ir divi sanitārie mezgli, katrs savā līmenī , ar dušas kabīni un vannu.

Dzīvoklim tiek turpināts kosmētiskais remonts, kāpņu telpa ir izremontēta līdz pirmajam stāvam. Tiek plānota kāpņu telpas tālāka renovācija. Mājai ir savs uzkrājuma fonds. Ēkas fasāde renovēta 2018.gadā. Dzīvoklis ir silts un ērts dzīvošanai.
Platība un plānojums ļauj legāli pārbūvēt par triju istabu dzīvokli, tas ir atbrīvots un gatavs uzņemt jaunos saimniekus.

Dzīvoklim ir arī bezmaksas autostāvvieta pagalmā, kas ir lielisks papildus ieguvums. Lokācija ir arī viena no galvenajām priekšrocībām - Aleksandra Čaka iela ir viena no Rīgas centrālajām ielām, kur ir lieliska infrastruktūra, tuvums sabiedriskajam transportam un daudz veikalu, restorānu un izklaides vietu.

Ja jūs meklējat ērtu un mūsdienīgu dzīvokli ar lielisku atrašanās vietu, tad šis dzīvoklis ir ideālā izvēle.
Nepieciešamības gadījumā palīdzēsim veikt nekustamā īpašuma novērtējumu un saņemt izdevīgus kreditēšanas nosacījumus

Sazinieties ar mums, lai vienotos par apskati un uzzinātu vairāk par šo dzīvokli Aleksandra Čaka ielā.