Īpašuma informācija

Adrese : Mednieku 4a Rīga, Centrs
Veids : Izīrē / Iznomā
Objekts: Komercplatības
Platība : 272 m2
Apkures veids:
Objekta ID: 3715
Cena : 3,756 EUR/mēn ( 13.81 €/m2 )
272.2m2 atvērtā plānojuma birojs ēkas 3. stāvā. Birojā ir atsevišķa pārrunu telpa, kā arī birojā ir iespēju ierīkot atsevišķu virtuvi; 4 tualetes ir koplietošanā ar otru stāva nomnieku. Biroja logi ir uz abām ēkas fasādes pusēm – uz Mednieku ielu un iekšpagalma pusi. Šī biroja nomniekam ir tiesības nomāt 4 garantētās autostāvvietas; autostāvvietas nomas maksa – 62.50 EUR+PVN mēnesī.

Ēkā tiek nodrošināti tādi pakalpojumi kā dzīvā apsardze, piekļuves kontroles sistēma, ēkas teritorijas un koplietošanas telpu videonovērošana, Lattelecom un Latnet optiskais kabelis, iespēja nomniekam izvietot sava uzņēmuma logo vai izkārtni uz ēkas fasādes u.c.

Papildu nomas maksai jāmaksā arī ēkas uzturēšanas un apsaimniekošanas maksa 3.30 EUR / m2 + PVN apmērā, kā arī par komunālajiem pakalpojumiem.

Kopējais maksājums ir 3 756.36 EUR + PVN + komunālie maksājumi + autostāvvietas nomas maksa mēnesī. Nomas maksa un ēkas uzturēšanas un apsaimniekošanas maksa noteikta, pieņemot, ka nomniekam ir tradicionāls darba laiks (5 dienas nedēļā, no 8.00 līdz 20.00) un nomas termiņš ir 2 vai vairāk gadi.