Īpašuma informācija

Adrese : Ģertrūdes prospekts 1 Jūrmala, Melluži
Veids : Pārdod
Objekts: Māja
Platība : 327 m2
Stāvi: 2
Zemes platība: 2622 m2
istabas: 7
Apkures veids: Gāzes apkure
Objekta ID: 4456
Cena : 519,000 EUR ( 1587.16 €/m2 )
Būvniecības gads : 2008
Pārdod pilnībā mēbelētu ģimenes māju klusā privātmāju rajonā, Jūrmalā, Mellužos, 900 m attālumā no jūras. Īpašums atrodas ekskluzīvā privātmāju rajonā priežu parka ielokā ar izcilu infrastruktūru, līdz Rīgas centram brauciens ar automašīnu aizņem aptuveni 25-30 min.
Uz zemes gabala ar kopējo platību 2622kv.m. atrodas 327kv.m. dzīvojamā māja – plašās dzīvojamās telpas izvietotas divos stāvos. Pirmajā stāvā atrodas virtuve, halle, viesistaba, divi sanitārie mezgli, pirts, saimniecības telpas un garāža vienai automašīnai. Otrajā stāvā četras guļamistabas, vannas istaba, kabinets. Māja ir pilnībā pabeigta un aprīkota ar mūsdienīgām mēbelēm, santehniku un virtuves tehniku. Māja būvēta kvalitatīvi – no vieglbetona, tā ir siltināta, koka pakešu logi, ēkai ir visas pilsētas komunikācijas, labiekārtota teritorija ar bruģi, zālienu, uz zemes gabala atrodas saimniecības ēka malkai un dārza piederumiem. Apkuri mājai nodrošina gāzes apkure un saules kolektori.
Dzīvojamā ēkā iespējams nodalīt mazāku dzīvokli ar atsevišķu ieeju, kura būtu piemērota vecvecākiem, vai arī dzīvokli iespējams izīrēt, nodrošinot papildus naudas plūsmu. Zemes gabals sastāv no divām domājamām daļām, kuras pēc vēlēšanās var nodalīt; apbūves blīvuma normatīvi pieļauj vēl vienas privātmājas celtniecību.
Lūdzu zvaniet, vai rakstiet un norunāsim piemērotu jūsu nākotnes mājas apskates laiku.