Īpašuma informācija

Adrese : Brūkleņu 5 Siguldas nov., Sigulda
Veids : Pārdod
Objekts: Māja
Platība : 157 m2
Stāvi: 2
Zemes platība: 688 m2
istabas: 4
Apkures veids: Centrālā apkure
Objekta ID: 4460
Cena : 230,000 EUR ( 1464.97 €/m2 )
Būvniecības gads : 2018
Samazināta cena ( -30 000 EUR )

Pārdošanā pieejama māja: silta, gaumīga, labi uzturēta un labā lokācijā, turklāt, - par labu cenu, nevar apiet šo piedāvājumu! Siguldas vidienē ir tapusi vieta, ko dēvē par "Kompota" rajonu, jo ielas šeit ir tikai ogu vārdos.
Šī māja atrodas Brūkleņu ielā 5, nodota ekspluatācijā 2018.gadā. Uz zemes gabala, kura platība ir 688 kvm, ir tapusi jauka, divu stāvu māja.
Mājas tehniskā informācija:
4 istabas, virtuve, gaitenis ar saimniecības telpu un izeju uz divvietīgu garāžu, kā arī divi sanitārie mezgli un vestibils. Kopējā mājas platība ir 157 kvm. Virtuve ir pilnībā aprīkota, tajā ir cepeškrāsns, plīts, trauku mazgājamā mašīna, tvaiku nosūcējs, ledusskapis un mikroviļņu krāsns. Virtuve ir moderna un praktiska vienlaicīgi, tajā ir arī apsildāmās grīdas. Otrpus virtuvei ir viesistaba ar atsevišķu kabineta zonu un patrepi. Šeit ir funkcionējošs kamīns ar pašattīrīšanās sistēmu un lielas logu durvis, kuras atverot, var nesteidzīgi baudīt terases priekus. Terase ir otrpus mājas, kas ir noslēpta no ielas un kaimiņu acīm.
Tepat lejā ir saimniecības telpa ar apkures regulācijas sistēmu, ir signalizācijas displejs. Kanalizācija/ūdens ir pilsētas, elektrības sadales tīkls ir iekšējais (visam mikrorajonam), skaitītāji ir viedie - modernai mājai viss atbilstošs un pienācīgs!
Uz otro stāvu ved oša kāpnes un nonākam gaišā gaitenī, ar jumta logu. Te ir masterbedroom ar franču balkonu un lielu iebūvēto skapi, otrs sanmezgls, ar laundry zonu, vanna, pods un izlietne ar spoguli. Tepat otrajā stāvā ir plaša bērnu istaba, kuru no masterbedroom atdala sanmezgls ar gaiteni, līdz ar to ļaujot saglabāt saimniekiem privātumu.
Mājai ir kvalitatīva iekšējā apdare, laba skaņas izolācija un arī kvalitatīva arējā apdare un metāla dakstiņu jumts. Ārā, pie piebraucamās daļas ir bruģēts, savukārt, pagalmā ir zaļš mauriņš un iekoptas puķu vietas gar pašu sētu.
Nebeidzamas prieka un emociju pilnas sajūtas sagaida jaunos īpašniekus, māja jūs jau gaida! Vēljoprojām neesi paņēmis rokās telefonu, lai piezvanītu man? Zvani man, - Česlavam!