Īpašuma informācija

, ,
Adrese : Vecupes 20 Ādažu nov., Kadaga
Veids : Pārdod
Objekts: Zeme
Zemes platība: 2028 m2
Apbūves veids: Privātā apbūve
Objekta ID: 4312
Cena : 66,000 EUR ( 32.54 €/m2 )
Pārdod zemi privātmājas celtniecībai. Zemes gabals atrodas netālu no Gaujas krasta (līdz Gaujai, apmēram, 400 m), Vecupes ielā 20. Ciemats strauji attīstās un tiek kopts. Gandrīz visi ciemata ceļa posmi ir asfaltēti un nodrošināti ar nakts apgaismojumu. Zemes gabala tālāko malu ievij ūdens krātuve, kura ir bagātīga ar zivīm. Kaimiņu zemes gabali ir attīstīti vai daļēji attīstīti un ir nožogoti ar drāšu pinuma žogiem. Uz zemes gabala ir uzstādīts elektrosadales skapis ar iespēju pieslēgties centralizētai eletroapgādei jebkurā brīdī. Pie zemes gabala pienāk Ādažu centralizētais ūdensapgādes un kanalizācijas pievadi. Zemes gabala atļautais izmantošanas veids, vadoties no Ādažu novada teritorijas plānojuma,- savrupmājas apbūves teritorija.
Kadagas ciematu, kur atrodas zemes gabals, ievij priežu un bērzu koki, kā arī pakalni, kas veido neatņemami estētisku un skaistu dabas skatu. Šai apkaimei tuvuma ir bērnudārzi, skolas, tenisa korts, peldbaseins, kultūras centrs, veikali - 2, 5 km, Ādažu centrs 3 km, Rīga 15 km.
Vēlies savu nākotni saistīt ar progresu un tai pat laikā – dabas dāvātiem skatiem un tīru gaisu? Ieskaties, sazinies, tiekamies!